Lassi Aalto Junnu Tour-osakilpailun voittoon Porissa

TPS:n juniorikeilaajien menestys Junnu Tourilla jatkui viime viikonloppuna Porin keilahallissa. Poikien puolella finaaliin selviytyi Lassi Aalto ja tyttöjen puolella finaalipaikan lunastivat Peppi Konsteri, Teea Mäkelä ja Tiia-Maria Roos. Neljän parhaan joukkoon viiden finaalisarjan jälkeen pääsivät Lassi ja Peppi. Pudotuspelien jälkeen Pepin sijoitus oli kolmas ja Lassi sai nostella voittopokaalia ilmaan. Tällä kaudella TPS:n junioreista osakilpailuvoittoa ovat siis juhlineet Peppi ja Lassi. Tästä on hyvä jatkaa.

Linkki Suomen Keilailuliiton uutiseen Junnu Tourilta Porista.

Naisten SM-liigaa Lahdessa ja Torreviejan turnaus edessä

Tulevana viikonloppuna naiset jatkavat SM-liigaa Lahdessa. TPS:n naisten joukkueen kokoonpano tälle kierrokselle on Peppi Konsteri, Teea Mäkelä, Tiia-Maria Roos, Emmi-Noora Roos ja Jenna Rytkölä. TPS:n sijoitus kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen on hienosti neljäs. Lahdessa naiset keilaavat mies-miestä vastaan pelimuodolla. Valtakunnan sarjojen tuloslinkit täältä.

Espanjan Torreviejassa keilataan VI International Open “City Of Torrevieja”-turnaus, jonne viime vuonna matkusti joukko suomalaiskeilaajia ja eritoten nuoria keilaajia. Suurin menestys jäi kuitenkin kokeneen huippukeilaajan Sami Konsterin harteille, joka keilasi pääkilpailun voittoon. Ja olihan muitakin menestyjiä, kun Santtu Tahvanainen sijoittui pääkilpailussa kolmanneksi ja Peppi Konsteri B-sarjan kakkoseksi. Tänä vuonna TPS:n keilaajista matkaan lähtee Peppi Konsteri ja Juuso Rikkola. Turnauksen kulkua voi seurata täältä.