Keilailun harrastaminen Turun Palloseurassa? Liity nyt mukaan hyvään ja monipuoliseen keilailuseuraan.

TPS Keilaajat ry on monipuolinen turkulainen keilailuseura, joka tarjoaa kaikille jäsenilleen toimintaa keilailun parissa ja erinomaisia jäsenetuja Turun seudun palveluihin. Jäseniä seurassamme on tällä hetkellä noin 50. Mukana toiminnassamme on lapsia ja aikuisia, sekä miehiä ja naisia.

Juniori- ja nuorisotoimintaan kuuluu juniorien soveltavan keilailun ryhmä ja juniorien alkeis- ja valmennusryhmä. Molemmilla ryhmillä on syys- ja kevätkaudella säännölliset harjoitukset viikottain Kupittaan keilahallissa. Voit tutustua juniori- ja nuorisotoimintaamme tarkemmin täältä.

TPS Keilaajien yhteiseen kilpailutoimintaan kuuluvat valtakunnan sarjat (miesten SM-liiga, seniorien valtakunnan sarja, veteraanien valtakunnan sarja), paikallissarjat, seuraottelut ja TPS Keilaajien jäsenkilpailut. Viikottainen seuran vakioharjoitusvuoro on keskiviikkoisin klo 16.30-17.30 Kupittaan keilahallissa, josta halukkaat jäsenet voivat varata itselleen vakiovuoron kauden ajaksi.

TPS Keilaajien jäsenenä saat käyttöösi useita mainioita, maistuvia ja rahanarvoisia jäsenetuja jäsenkortillasi Turun seudulla. Jäsenetujamme pääset kurkistamaan klikkaamalla tästä!

TPS Keilaajat pyrkii järjestämään mahdollisuuksien mukaan myös keilahallin ulkopuolella mukavaa yhteistä tekemistä jäsenillemme. Seuran toimintaan kuuluu myös varainhankintaa johon osallistuminen on jäsenillemme vapaaehtoista. Yhdessä tehden varainhankinta on kuitenkin osoittautunut mukavaksi yhteiseksi ja sosiaaliseksi toiminnaksi!

Uusille ja kahden välivuoden jälkeen uudelleen rekisteröityville keilaajille Uuden keilaajan Etukortti hintaan 20€! Lue Suomen Keilailuliiton Etukortista ja siihen kuuluvista eduista lisää ->SKL lisenssit.

Uusille jäsenillemme tarjoamme liittymislahjana tyylikkään TPS Keilaajat ry tekstillä varustetun TPS:n 100-vuotisjuhlavuoden mukin (rajoitettu määrä)!

Ota rohkeasti yhteyttä TPS Keilaajiin! Yhteystiedot löydät täältä ja jäsenhakemuskaavakkeen voit ladata (word-tiedosto) tästä.

Seuran mestaruuskilpailut 2023.