TPS Keilaajien marraskuun kuukausikatsaus

Marraskuussa TPS:n keilaajat olivat voitokkaassa vireessä varsin monessa turnauksessa. Kirkkaimmaksi marraskuun saavutukseksi voidaan nostaa Kai Hildénin voitto Turku Senior Open-turnauksessa Kupittaan keilahallissa. Samu Valaranta vei voitot Forssan Syyskisassa ja Rauman Syysturnauksessa. Kupittaan keilahallissa puolestaan Karri Oksman voitti Rengaspalveluturnauksen toisena vuotena peräkkäin ja hyviä sijoituksia tuli muualtakin muun muassa Forssan Syyskisan toinen sija. Veteraanien Turun mestaruuskilpailuissa Leena Hakamäki sai hopeamitalin veteraaninaisten sarjassa ja Mauno Kaseniemi pronssia veteraanimiesten sarjassa. Onnitteluja kaikille kilpailuissa menestyneille!

Hak-pa ja TPS kohtasivat perinteisessä seuraottelussa 4.marraskuuta Helsingissä Talin keilahallissa. Ottelu oli seurojen 130. kohtaaminen ja tulos oli samalla vuoden 2023 seuraottelun tulos. TPS voitti selvin luvuin 5810-6110. Keväästä 2024 palataan vanhaan rytmiin, eli kohtaamme keväällä Turussa ja syksyllä Helsingissä ja näiden kahden ottelun yhteistulos on seuraottelun 2024 tulos. TPS-HakPa seuraotteluiden kaikkien aikojen tilastoihin voit tutustua täältä https://tpskeilaajat.fi/seuraottelut/ ja kiitos Seppo Virkkalalle Talin ottelun raportoinnista sekä Jarkko Lampolle tilastojen ylläpitämisestä.