SM-liigaa keilataan viikonloppuna Tampereella ja Raumalla

Syyskauden kääntyessä ehtoon puolelle, on lienee vihdoin aika uutisoida myös sen tapahtumia TPS Keilaajien leiristä. Tänä viikonloppuna miesten SM-liigaa keilataan Tampereella ja naisten SM-liigaa puolestaan Raumalla. TPS:n miehet aloittivat liigan Joensuun ensimmäisellä kierroksella mukavasti, pitäen hallussaan sijaa neljä. Naisten ensimmäinen kierros sujui ailahtelevammin ja sijoitus on tällä hetkellä seitsemäs. Ranking-osakilpailussa TPS:n keilaajat ovat olleet jatkopeleissä mukavasti mukana. Ensimmäisessä osakilpailussa Jarno Marjakangas oli 11:sta ja kolmannessa osakilpailussa Samu Valaranta viides ja Jere Oksanen kahdeksas.

TPS:n keilaajat ovat syksyn aikana napanneet useita erikoiskilpailuiden voittoja ympäri Suomea. Alkukaudesta Samu Valaranta voitti länsirannikolla useita kisoja muunmuassa Raision kesäkilpailun sekä Forssan keilailuliiton ja keilahalli juhlakilpailun ja Jesse Kallio voitti Joensuussa käydyn Cosmic-openin muutamia mainitakseni.

Suomen keilailuliitto lähettää tällä kertaa naisten SM-liigakierroksen Raumalta livelähetyksenä, pelejä kommentoimassa ovat Timo Palermaa ja Pertti Tapola. Linkki lähetykseen löytyy täältä.