Sarjapelien ensimmäiset kierrokset 2021-2022

Keilailun valtakunnan sarjojen ensimmäiset pelikierrokset on käyty pelaamassa lokakuun alkupuolella eri puolilla valtakuntaa. TPS Keilaajien joukkueet ovat esiintyneet miesten SM-liigassa, seniorien ykkössarjassa ja veteraanien ykkössarjassa.

Miesten SM-liiga starttasi Lahdessa 9-10.lokakuuta. Lahden keilahallin haastava, mutta reilu olosuhde piti tulostason maltillisena. TPS keilasi kierroksen molemmat päivät kärjen tuntumassa hieman vielä kone yskähdellen. Voittoja tuli sen verran 11 ottelusta, että TPS:n sijoitus sarjassa on ensimmäisen kierroksen jälkeen kolmas.

Seniorien valtakunnansarjan ensimmäinen kierros keilattiin Raision keilahallissa eli lähes kotona. Joukkue Raimo Palokoski, Leena Hakamäki, Kai Hildén ja Tero Virtanen voittivat viidestä ottelustaan kolme ja sijoitus on tällä hetkellä sarjataulukon toinen.

Veteraanit nautiskelivat kotikierroksesta Kupittaan keilahallissa. Joukkue Mauno Kaseniemi, Rauli Ottila, Raimo Palokoski ja Ari Hakamäki ovat tunnetusti vieraskoreita ja antoivat vastustajien viedä peliä vielä ensimmäisen kierroksen ajan. TPS:n joukkue voitti otteluistaan yhden ja häviö tuli neljässä matsissa. Sijoitus kierroksen jälkeen on kuudes.