TPS Keilaajien kuukausitiedote tammikuu ja helmikuu 2024.

TPS Keilaajien vuosi 2024 lähti käyntiin huikealla tavalla, kun Jesse Kallio voitti euroopan suurimman turnauksen Brunswick Ballmaster Open 2024 Talin keilahallissa Helsingissä. Osallistujia turnaus houkutteli ympäri maailman yli 500 ja kilpailusuorituksia keilattiin reilusti yli 1000. Turnauksessa jaettiin yli 82 000 euroa palkintorahaa. Jesse on toinen Ballmaster Open voittaja TPS Keilaajien jäsenenä, kun Samu Valaranta voitti vuoden 2021 turnauksen.

Valtakunnan sarjassa miesten SM-liigajoukkue kohensi peliään Lahden tuplakierroksella ollen sunnuntaina päivän toiseksi paras joukkue. Sijoitus säilyi yhä liigan kahdeksantena ja ero kuudenteen sijaan on vielä 750 pistettä. Eron kurominen kiinni on toki mahdollista, mutta siihen tarvitaan jo apuja edellä olevilta joukkueilta. Miesten SM-liigan sijoille seitsemän ja kahdeksan sijoittuneet joukkueet joutuvat karsimaan liigapaikasta ykkössarjan kuuden joukkueen kanssa huhtikuussa.

Seniorien valtakunnansarjassa TPS Keilaajien joukkue pelasi Turussa Kupittaan keilahallissa hyvän kierroksen helmikuun 10.päivä. Sijoitus on ennen tulevana lauantaina pelattavaa kierrosta toinen, mutta lohkoa johtavaan Ganali Helmeen on eroa jo yli 3000 pistettä eikä sen kiinniottaminen ole mahdollista. Toki raumalaiset lähtivät kauteen vahvoina ennakkosuosikkeina ja ovat sen mukaisesti esiintyneet.

TPS Keilaajien Talvikilpailu keilattiin Kupittaan keilahallissa 25.1.-18.2.2024. Erikoiskilpailu oli myös Suomen Keilailuliiton Keilaajattaret on tour- ja Rookies on tour-osakilpailu, jotka houkuttelivat mukavasti kilpailijoita ulkopaikkakunnilta. Talvikilpailun MA-luokkien voittajaksi keilasi Henry Laine BAY ja BCD-luokkien voittajaksi Jari Lampinen Turun Urheiluliitosta. Onnittelut voittajille ja kiitos osallistujille!

Hyvää maaliskuuta ja kevään odotusta.