SM-liigaprojekti 2022 hyvässä vauhdissa – hyppää liikkuvaan junaan!

TPS Keilaajien miesten joukkueen hieno menestys SM-liigassa on herättänyt kiinnostusta niin liike-elämän edustajien kuin muutenkin TPS-henkisten yksityishenkilöiden keskuudessa. Joukkue johti sarjaa viime keväänä koronan sotkiessa suunnitelmat ja mitalit jäivät haaveeksi. Hyvä vire on jatkunut tällä kaudella ja TPS johtaa liigaa kahden kierroksen jälkeen reilulla piste-erolla seuraavaan.

Joukkueurheilu on kaikkialla ahdingossa rajoitusten takia. Yleinen taloustilanne ei ole iloksemme koitunut joukkueemme menestyksen esteeksi. Perustimme tukipoolin SM-liigajoukkueemme toiminnan turvaamiseksi kaudella 2021–2022. Pooliin ovat jo lähteneet mukaan Pansion Teollisuuspalvelu Oy, Puutarhaliike Helle Oy, sekä Raudoitusliike Tähkävuori Oy. Kaikki tepsiläisyydestään tunnettuja yrityksiä. Lisäksi TPS keilaajat ry:n kunniajäsen Kalevi Kurkijärvi, sekä projektin primus motor Eero Wallin ja Tepsiläiset ry ovat mukana talkoissa. Motto on, että hyvät urheilijat viihtyvät hyvin hoidetussa seurassa.

Luomme toiminnallamme vakautta ja jatkuvuutta. Tarkoituksena on taata lahjakkaille keilaajillemme mahdollisuus taistella myös TPS:n satavuotisjuhlavuonna 2022 Suomen mestaruudesta pitämällä joukkueen taloudelliset taustat kunnossa. Haluamme näin osaltamme mahdollistaa urheilijoiden täysipainoisen keskittymisen suoritukseen, ja osoittaa näin arvostuksemme heitä kohtaan käytännön teoilla, paaluttaa puheenjohtaja Seppo Virkkala tavoitteen.

Projekti on hyvässä vauhdissa, mutta vielä on tilaa tukipoolissa ja mukaan pääsee jo parilla satasella! Mikäli kiinnostuit olemaan mukana TPS:n SM-liigaprojektissa 2022, ota yhteyttä osoitteeseen tpskeilaajat@saunalahti.fi

Meillä on huippujoukkue koossa. Tule mukaan menestyksen tekijäksi!

TPS:n liigajoukkueessa keilaavat Jesse Kallio (vas.), Samu Valaranta, Jere Oksanen, Juuso Rikkola, Karri Oksman, Jarno Marjakangas ja Tony Ranta (puuttuu kuvasta).